Vrije trap pop Club 1


sinds 4-10-2021 03:55:40

  • Grote foto vrije trap pop club 1 sport en fitness voetbal
  • Grote foto vrije trap pop club 1 sport en fitness voetbal
  • Grote foto vrije trap pop club 1 sport en fitness voetbal
Grote foto vrije trap pop club 1 sport en fitness voetbal Grote foto vrije trap pop club 1 sport en fitness voetbal Grote foto vrije trap pop club 1 sport en fitness voetbal
prijs: € 46,95
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Vrijetrap pop Club, Trainings pop Club. Veel verkocht model. Speciale aanbieding per 5 stuks. Ook in model mini voor de jeugd.


Vrijetrap- en trainingsfiguren/poppen welke los gebruikt kunnen worden.

Zeer sterk frame met gegoten borstplaat.

Voorzien van 4 grondpinnen zodat u de pop/figuur gemakkelijk kunt verplaatsen.

Kan op meerdere manieren gebruikt worden. Bijvoorbeeld als te passeren hindernissen bij dribbling of voorafgaand aan een afwerkvorm. Maar bijvoorbeeld ook te gebruiken in een oefening met voorzetten/voorgeven. De speler die voorzet wordt gedwongen een bal met juiste snelheid en hoogte te geven.

Het meest gebruikt worden deze poppen echter om de vrije trappen te oefenen. In het moderne voetbal wordt steeds meer gescoord uit dode spelmomenten. Elke ploeg op elk niveau dient een aantal varianten te beheersen.

Verder ideaal om te oefenen met de aangewezen specialisten. Als de weersomstandigheden voor de keeper meewerken, dan regelmatig oefenen vanuit diverse uitgangsposities voor de goal.

Dit is model senior heeft de ideale hoogte van 1,70 meter zodat deze ook geschikt is voor A- en B-junioren om mee te oefenen. Wordt standaard geleverd in gele kleur. Momenteel geleverd met zwarte stangen en oranje borstplaat.

 

Ook mogelijk :

Vrije trap pop met verzwaarde voet voor gebruik op kunstgras. Speciaal voor verenigingen met gewone velden en kunstgrasvelden. Kijk snel op de kunstgras pagina

 

 
 

  SoccerConcepts is in 2008 opgericht vanuit een persoonlijke behoefte aan goede en betaalbare materialen voor voetbalverenigingen, trainers/coaches en spelers thuis.

Wij werken daarom samen met betrouwbare leveranciers en fabrikanten welke zich in de loop der jaren hebben bewezen en instaan voor hun produkten.

Dit heeft geresulteerd in een zeer ruim aanbod van trainingsmaterialen. Omdat wij alle produkten zelf hebben getest, kunnen wij u bovendien goed adviseren.

Onze bedrijfsopzet is daarbij volledig gericht op het leveren van "Betaalbare Kwaliteit". Wij beheersen onze kosten optimaal en leveren uitsluitend kwalitatief goede produkten. Dit voordeel verwerken wij continu in de verkoopprijzen.

Wij verwelkomen u daarom ook graag als nieuwe klant. Stuur even een mailtje als u de catalogus of meer specifieke produkt informatie wilt ontvangen.

SPECIFICATIES:

 ● condition: Nieuw
 ● ean: 8719992518418
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: Diamond Football
 ● sku: SoccerConcepts340


Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 23342141 Meld aan Aanbod