Voetvolleyset 300cm kunstgras


sinds 1-8-2020 4:04:40

Grote foto voetvolleyset 300cm kunstgras sport en fitness voetbal
prijs: € 56,95
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Voetvolleybalset 3,00 meter breed Deze voet volleyset is zeer geschikt voor kunstgras en harde ondergronden geschikt. Ideaal voor voetvolley, kop tennis en tennisvoetbal. Ideaal voor wedstrijdjes 1 v1, 2v2 en 3v3

Voetvolleybalset of voetbal tennis set van 3,00 meter breed.
Zeer veel verkocht: Nu voor speciale prijs.
Eenvoudig op te zetten en compleet geleverd in draagtas
Speciaal ook voor kunstgras geschikt.
 
Ideaal voor voetvolley, kopbal tennis en tennisvoetbal. Ideaal voor wedstrijdjes 1 v1, 2v2 en 3v3.
 
 
 
Perfect model voor alle verenigingen en liefhebbers. Het net kan via een gestikte hoes aan beide zijden voor de staanders worden geschoven en worden vastgezet d.m.v. een haakje. De staander wordt door een vierhoeks-koppelstuk gekoppeld aan de twee dwarsliggers en de onderligger. Met behulp van het tentstok principe worden alle delen in elkaar geschoven. In de buizen zit een elastisch koord uit één stuk waardoor alle buizen aan elkaar vastzitten. Doordat de twee dwarsliggers aan beide zijden aan de uiteinden iets gebogen zijn, kun je deze dwarsliggers zo in de koppeling bevestigen dat het geheel als het ware op 4 pootjes komt te staan. Tezamen met de doorlopende dwarsligger aan de onderzijde is op deze manier een zeer slimme constructie ontworpen waarbij het net zichzelf op spanning houdt en de set nadat er bijvoorbeeld in bal in geschoten wordt, deze kracht absorbeert en weer perfect in de beginstand terug komt. Het net heeft een standaard hoogte geschikt voor voetvolley.
  SoccerConcepts is in 2008 opgericht vanuit een persoonlijke behoefte aan goede en betaalbare materialen voor voetbalverenigingen, trainers/coaches en spelers thuis.
Wij werken daarom samen met betrouwbare leveranciers en fabrikanten welke zich in de loop der jaren hebben bewezen en instaan voor hun produkten.
Dit heeft geresulteerd in een zeer ruim aanbod van trainingsmaterialen. Omdat wij alle produkten zelf hebben getest, kunnen wij u bovendien goed adviseren.
Onze bedrijfsopzet is daarbij volledig gericht op het leveren van "Betaalbare Kwaliteit". Wij beheersen onze kosten optimaal en leveren uitsluitend kwalitatief goede produkten. Dit voordeel verwerken wij continu in de verkoopprijzen.
Wij verwelkomen u daarom ook graag als nieuwe klant. Stuur even een mailtje als u de catalogus of meer specifieke produkt informatie wilt ontvangen.
SPECIFICATIES:
 ● condition: Nieuw
 ● ean: 8719325993462
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: Taktisport
 ● sku: SoccerConcepts1420


Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 24158728 Meld aan Aanbod