Target Balnet


sinds 26-7-2020 4:17:10

  • Grote foto target balnet sport en fitness voetbal
  • Grote foto target balnet sport en fitness voetbal
  • Grote foto target balnet sport en fitness voetbal
  • Grote foto target balnet sport en fitness voetbal
Grote foto target balnet sport en fitness voetbal Grote foto target balnet sport en fitness voetbal Grote foto target balnet sport en fitness voetbal Grote foto target balnet sport en fitness voetbal
prijs: € 67,50
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Target Balnet: Set van 2 stuks

Target Balnet: Set van 2 stuks
Unieke combinatie van ballennet voor 10 ballen én een zeer snel op te hangen set van targets in de hoeken van een goal
Op deze manier kunt u altijd op de training tijdens een schietoefening of afwerkoefening snel een extra dimensie toevoegen. Ideaal aan het einde van de training als de echte liefhebbers nog even willen werken aan de schiet techniek
De netten zijn voorzien van een verzwaarde rand en de ballen zijn op deze manier zeer snel te verzamelen of uit te delen. Het net kan eenvoudig worden dichtgeklapt.
Het 60cm ronde mesh net is ook eenvoudig en snel te bevestigen in de hoek van de goal. 
Ook te gebruiken voor handbal
 
 
  SoccerConcepts is in 2008 opgericht vanuit een persoonlijke behoefte aan goede en betaalbare materialen voor voetbalverenigingen, trainers/coaches en spelers thuis.
Wij werken daarom samen met betrouwbare leveranciers en fabrikanten welke zich in de loop der jaren hebben bewezen en instaan voor hun produkten.
Dit heeft geresulteerd in een zeer ruim aanbod van trainingsmaterialen. Omdat wij alle produkten zelf hebben getest, kunnen wij u bovendien goed adviseren.
Onze bedrijfsopzet is daarbij volledig gericht op het leveren van "Betaalbare Kwaliteit". Wij beheersen onze kosten optimaal en leveren uitsluitend kwalitatief goede produkten. Dit voordeel verwerken wij continu in de verkoopprijzen.
Wij verwelkomen u daarom ook graag als nieuwe klant. Stuur even een mailtje als u de catalogus of meer specifieke produkt informatie wilt ontvangen.
SPECIFICATIES:
 ● condition: Nieuw
 ● ean: 8720254044477
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: SoccerConcepts
 ● sku: SoccerConcepts237


Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 23778169 Meld aan Aanbod