Taktiekdeur in eigen huisstijl


Grote foto taktiekdeur in eigen huisstijl sport en fitness hockey
€ 339
Locatie Antwerpen  (Antwerpen)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Taktiekdeur in eigen huisstijl. Ontwerp je eigen Taktiekdeur in huisstijl


Taktiekdeur : Volledig magnetisch en beschrijfbaar

Af en toe is het simpel. De deur bevind zich altijd op een centrale en zichtbare plaats in de kleedkamer. Het is dan ook niet meer dan logisch om een gigantisch tactiekbord te maken van de kleedkamer deur.

Onze oplossing past op elke kleedkamer deur en bevat bijvoorbeeld een fraai taktiekbord op een achtergrond naar uw keuze (Of een ander eigen ontwerp) . De hele deur is magnetisch en beschijfbaar. Dus naast de opstellingen en taktiek op het bord is er ook ruimte voor allerlei geschreven aanwijzigingen.

De prijs is gebaseerd op zelf montage. Vraag naar de meerprijs voor montage in uw kleedkamer

Tip: Andere clubs nemen bijvoorbeeld een luchtfoto van het eigen complex of het clublogo als achtergrond

 

 

 

Met een speciale techniek (onder zeer hoge temperatuur) wordt uw ontwerp met inkt in speciaal sublimatie staal ingesloten in de toplaag. Dit geeft een krasvrije en kleurvaste opdruk. De kleuren blijven beschermd tegen zonlicht.

Het whiteboard is van zeer hoge kwaliteit. Magnetisch, beschrijfbaar en droog uitwisbaar.

Het Softline profiel (met afgeronde hoeken) is gemaakt van hoogwaardig aluminium met kunststof hoeken. Aan de onderzijde van het bord bevindt zich een afleg goot van 30 cm voor accessoires. Het whiteboard is geschikt voor horizontale en verticale wandmontage. De bevestiging vind plaats met zogenaamde spiegelophanging. Het materiaal wordt compleet meegeleverd. U hoeft alleen 4 gaten te boren. Het bord hangt zeer stevig en netjes afgewerkt.

Het bord wordt geleverd in een hoogwaardige verpakking met extra schuimvulling op de hoeken en extra geseald.

Mail na de bestelling uw complete ontwerp aan: info@soccerconcepts.nl

Wij stellen hoge eisen aan uw bestand omdat wij een hoogwaardig bord voor u produceren. Zorg dat u een goed ontwerp aanlevert. 

Lukt dit niet of wilt u liever dat wij u helpen. Dan kunt u ook uw ontwerp mailen. Wij helpen u dan. De eenmalige ontwerpkosten bedragen € 75.

Het bestand dient als volgt te worden aangeleverd: 

Bij voorkeur in EPS of AI-vector bestand of hoge resolutie PDF

Foto's in TIF of EPS met minimale resolutie van 150 dpi op 100%

Lettertypes omgezet naar lettercontouren/outlines/krommen

Kleuren in CMYK

Zorg voor een witruimte rondom van 12mm

Omdat wij deze borden op specificatie laten produceren, kunnen ook vele andere afmetingen voor u worden gemaakt.

Bijvoorbeeld: 90x180, 100x100, 100x150, 100x180, 120x120, 120x150, 120x180, 120x200, 120x240 en zelfs 120x300. Vraag naar de prijs indien u een dergelijk bord wilt laten maken.

 

 

  SoccerConcepts is in 2008 opgericht vanuit een persoonlijke behoefte aan goede en betaalbare materialen voor voetbalverenigingen, trainers/coaches en spelers thuis.

Wij werken daarom samen met betrouwbare leveranciers en fabrikanten welke zich in de loop der jaren hebben bewezen en instaan voor hun produkten.

Dit heeft geresulteerd in een zeer ruim aanbod van trainingsmaterialen. Omdat wij alle produkten zelf hebben getest, kunnen wij u bovendien goed adviseren.

Onze bedrijfsopzet is daarbij volledig gericht op het leveren van "Betaalbare Kwaliteit". Wij beheersen onze kosten optimaal en leveren uitsluitend kwalitatief goede produkten. Dit voordeel verwerken wij continu in de verkoopprijzen.

Wij verwelkomen u daarom ook graag als nieuwe klant. Stuur even een mailtje a
Kenmerken: Kopen in Antwerpen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 21922807

Meer Hockey

Meer Hockey aangeboden in deze subrubriek.