SportsView Videomast: film zelf je wedstrijd


sinds 12-5-2020 4:09:33

  • Grote foto sportsview videomast film zelf je wedstrijd sport en fitness voetbal
  • Grote foto sportsview videomast film zelf je wedstrijd sport en fitness voetbal
  • Grote foto sportsview videomast film zelf je wedstrijd sport en fitness voetbal
  • Grote foto sportsview videomast film zelf je wedstrijd sport en fitness voetbal
  • Grote foto sportsview videomast film zelf je wedstrijd sport en fitness voetbal
  • Grote foto sportsview videomast film zelf je wedstrijd sport en fitness voetbal
Grote foto sportsview videomast film zelf je wedstrijd sport en fitness voetbal Grote foto sportsview videomast film zelf je wedstrijd sport en fitness voetbal Grote foto sportsview videomast film zelf je wedstrijd sport en fitness voetbal Grote foto sportsview videomast film zelf je wedstrijd sport en fitness voetbal Grote foto sportsview videomast film zelf je wedstrijd sport en fitness voetbal Grote foto sportsview videomast film zelf je wedstrijd sport en fitness voetbal
prijs: 
€ 1935
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

SportsView Videomast: registreer zelf uw wedstrijden en trainingen

SportsView Videomast
Met de Sportsview Videomast fimt u zelf eenvoudig uw voetbalwedstrijden en -trainingen
Het complete videosysteem is direct klaar voor gebruik. De 4K camera wordt op de uitschuifbare mast geplaatst. U bevestigd de mast op eenvoudige wijze aan de afrastering van het voetbalveld of aan een reclamebord. Na het uitschuiven van de mast en plaatsen van een Tablet of uw eigen mobiele telefoon is het systeem in 30 seconden klaar om op 6 meter hoogte te filmen.
De mast is voorzien van twee handvatten aan de zijkant zodat u eenvoudig het spel kunt volgen. Op de tablet of telefoon tagt u eenvoudig de momenten welke u zeker in de analyse wilt meenemen.
Met een eenvoudig te installeren app is de camera ook op andere smartphones via wifi te bedienen. Naast diegene die filmt, kan dus ook door bijvoorbeeld de assistent-trainer gecodeerd worden (getagd)
De beelden zijn na afloop direct beschikbaar op de 64GB SD kaart.
De SD kaart kan op elke laptop direct worden benaderd. U kunt de beelden bewerken met video analyse software of zelf monteren en redigeren. U kunt ook delen van de wedstrijd integraal weer afspelen.
Het grote voordeel van de Sportsview Videomast is dat u zeer flexibel bent. U kunt elke wedstrijd eenvoudig filmen en analyseren. Dus ook uitwedstrijden en wedstrijden van andere teams. Ook trainingen filmt u eenvoudig en analyseert u samen met uw trainers. Er is altijd wel iemand die kan filmen (een assistent trainer, een ouder of wisselspeler)
Met de stuurstang beweegt u de Videomast met gel spel mee. Het grote voordeel hiervan is een zeer scherp 4K beeld (t.o.v. camerasystemen met vaste camera's). 
Met de Sportsvieuw Videomast verbetert u teams, individuele spelers en trainers. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Laat echt zien waar voetballers en trainers zich kunnen verbeteren.
De Sportsview Videomast wordt zeer compleet geleverd:
Met draagtas, connector (tussen de paal en de mast), de 2 delige mast (grond deel en telescopisch deel), stuurstang, camera met connector, accu-batterij, usb kabel, regenkap, telefoonhouder en SD geheugenkaart
 
Kenmerken Mast
Hoogwaardig hybride kevlar en carbon
Afmetingen
Basisuitvoering lengte 5,95 m, uit te breiden met Spectator Extension 125 met 1.25m
Camera
(3840 x 2160) 4K beelden, in te stellen naar 1080HD of 720, 22mm groothoek met 3X digitale zoom. 3-assige gimbal tbv optimale stabiliteit. ActionCam tot 120fps.
Camera accessoires
SPORTSVIEW tablet - tablethouder - telefoonhouder - batterij - batterijlader - bevestigingsbeugel - draagtas

 
 
 
 
 
 
 
Video Analyse tijdens voetbalwedstrijden en trainingen is sterk in opmars.
Wilt u starten als trainer of als vereniging met dit perfecte hulpmiddel voor voetballers, dan biedt SoccerConcepts u nu een prima alternatief aan voor de Nederlandse en Belgische Velden.
Onze aanbieding bestaat uit een speciale USB.Stopwatch en de benodigde software om videobeelden snel te rubriceren en te bewerken.
U maakt met uw eigen smartphone of video camera opnamen van de wedstrijd of training, Hierbij gebruikt u de aangesloten stopwatch om de gewenste beelden direct bij opname te taggen/markeren.
Na de opnames importeert u eerst de data van de stopwatch in uw pc of laptop.
Vervolgen koppelt u de videocamera of ander opname-apparaat aan uw PC-Laptop waarop u de beelden d
Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 23688253 Meld aan Aanbod