Safety Pion


sinds 4-5-2020 4:05:01

Grote foto safety pion sport en fitness voetbal
prijs: 
€ 1,75
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Pion 23cm rood Inklapbaar

Pion 23cm rood Inklapbaar
Trainingspion van 23 cm in felle kleur rood. 
Het voordeel van deze pion is dat deze inklapbaar is bij aanraking. Bij contact met de pion, zal deze in elkaar klappen. Komt daarna uit zichzelf weer in oorspronkelijke positie. Door dit effect biedt deze pion extra veiligheid bij de training.
Vanwege deze eigenschap ook geschikt voor andere doeleinden buiten de sport
  SoccerConcepts is in 2008 opgericht vanuit een persoonlijke behoefte aan goede en betaalbare materialen voor voetbalverenigingen, trainers/coaches en spelers thuis.
Wij werken daarom samen met betrouwbare leveranciers en fabrikanten welke zich in de loop der jaren hebben bewezen en instaan voor hun produkten.
Dit heeft geresulteerd in een zeer ruim aanbod van trainingsmaterialen. Omdat wij alle produkten zelf hebben getest, kunnen wij u bovendien goed adviseren.
Onze bedrijfsopzet is daarbij volledig gericht op het leveren van "Betaalbare Kwaliteit". Wij beheersen onze kosten optimaal en leveren uitsluitend kwalitatief goede produkten. Dit voordeel verwerken wij continu in de verkoopprijzen.
Wij verwelkomen u daarom ook graag als nieuwe klant. Stuur even een mailtje als u de catalogus of meer specifieke produkt informatie wilt ontvangen.
SPECIFICATIES:
 ● condition: Nieuw
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: SoccerConcepts
 ● sku: SoccerConcepts271


Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 21922729 Meld aan Aanbod