Rebounder Wand 360cm x180cm


sinds 25-5-2020 4:25:56

  • Grote foto rebounder wand 360cm x180cm sport en fitness voetbal
  • Grote foto rebounder wand 360cm x180cm sport en fitness voetbal
Grote foto rebounder wand 360cm x180cm sport en fitness voetbal Grote foto rebounder wand 360cm x180cm sport en fitness voetbal
prijs: 
€ 99,95
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Rebounder Wand 360cm x180cm

Rebounder Wand 360cm x180cm
Grote rebounder wand welke snel opgebouwd kan worden en weer gedemonteerd en opgeborgen. De mtalen stokken kunnen eenvoudig in elkaar worden gezet met een klik sluiting. Voorzien van twee stevige staanders met voet aan de zijkant. De rebounder staat hierdoor zeer stevig op zowel gras als kunstgras.
Het grote net wordt met elastieken aan het frame bevestigd. Het net zelf heeft een elastische rand en bestaat uit stevig net.
Deze rebounder kan aan 2 zijden tegelijk gebruikt worden. Ideaal bij het trainen met meerdere teams op een veld. Verder vaak gebruikt voor keepertraining, jeeugdtraining en techniek training (schieten)
 
  SoccerConcepts is in 2008 opgericht vanuit een persoonlijke behoefte aan goede en betaalbare materialen voor voetbalverenigingen, trainers/coaches en spelers thuis.
Wij werken daarom samen met betrouwbare leveranciers en fabrikanten welke zich in de loop der jaren hebben bewezen en instaan voor hun produkten.
Dit heeft geresulteerd in een zeer ruim aanbod van trainingsmaterialen. Omdat wij alle produkten zelf hebben getest, kunnen wij u bovendien goed adviseren.
Onze bedrijfsopzet is daarbij volledig gericht op het leveren van "Betaalbare Kwaliteit". Wij beheersen onze kosten optimaal en leveren uitsluitend kwalitatief goede produkten. Dit voordeel verwerken wij continu in de verkoopprijzen.
Wij verwelkomen u daarom ook graag als nieuwe klant. Stuur even een mailtje als u de catalogus of meer specifieke produkt informatie wilt ontvangen.
SPECIFICATIES:
 ● condition: Nieuw
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: SoccerConcepts
 ● sku: SoccerConcepts462


Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 23599215 Meld aan Aanbod