Pion 50cm met verzwaarde voet


sinds 4-10-2020 4:08:01

Grote foto pion 50cm met verzwaarde voet sport en fitness voetbal
prijs: € 5,25
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Pion 50cm met verzwaarde voet

Pion 50cm met verzwaarde voet.
Deze pion is speciaal geschikt voor gebruik op kunstgras. Door de verzwaarde en zeer brede voet van 22cm x22cm schiet deze pion niet weg als er een bal of een voet tegenaan komt. Kan prima dienen met 2 stuks als minigoal.
 
De voet van 22cm x 22cm is 2cm hoog. De pion zelf is in totaal 52cm hoog en weegt ca 700 gram. De diameter aan de bovenkant is 3 cm. De bovenkant is dicht maar kan eenvoudig verwijderd worden zodat er ook een sla om stok of andere stok in gezet kan worden voor andere doeleinden en andere sporten
 
Markeringskegel / Pionnen / Pilon met verzwaarde voet
 
Van slagvast kunststof. Vervormd niet en wordt niet hard in de wintermaanden . UV behandeld zodat de pion niet verkleurd
 
Geschikt voor alle trainingsvormen
 
Standaard in Rood.
 
Veel verkocht aan diverse rijscholen als hulp bij de rijlessen, rijvaardigheidstraining en op parkeerterreinen. Ook geschikt voor paarden manages en paardenbakken alsmede geschikt voor honden trainingen en honden wedstrijden.
 
 
  SoccerConcepts is in 2008 opgericht vanuit een persoonlijke behoefte aan goede en betaalbare materialen voor voetbalverenigingen, trainers/coaches en spelers thuis.
Wij werken daarom samen met betrouwbare leveranciers en fabrikanten welke zich in de loop der jaren hebben bewezen en instaan voor hun produkten.
Dit heeft geresulteerd in een zeer ruim aanbod van trainingsmaterialen. Omdat wij alle produkten zelf hebben getest, kunnen wij u bovendien goed adviseren.
Onze bedrijfsopzet is daarbij volledig gericht op het leveren van "Betaalbare Kwaliteit". Wij beheersen onze kosten optimaal en leveren uitsluitend kwalitatief goede produkten. Dit voordeel verwerken wij continu in de verkoopprijzen.
Wij verwelkomen u daarom ook graag als nieuwe klant. Stuur even een mailtje als u de catalogus of meer specifieke produkt informatie wilt ontvangen.
SPECIFICATIES:
 ● condition: Nieuw
 ● ean: 8719325993950
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: SoccerConcepts
 ● sku: SoccerConcepts1006
 ● import_price: 4,95


Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 24310184 Meld aan Aanbod