Materiaalwagen en ballenkar met zwenkwielen

sinds 24-7-2020 4:09:08

Grote foto materiaalwagen en ballenkar met zwenkwielen sport en fitness voetbal
prijs: € 199
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Materiaalwagen en ballenkar met zwenkwielen

Materiaalwagen en ballenkar met zwenkwielen
Deze materiaalwagen is geschikt voor meerdere sporten. Gemaakt van draadstaal met zwarte poedecoating voor buitengebruik. Met 4 zwenkwielen welke geremd kunnen worden en niet afgeven op indoor sportvloeren, dus ook voor binnengebruik en gebruik op kunstgras. Met een lichtgewicht deksel welke kan worden voorzien van een slot. Geschikt voor alle bal sporten: maximaal 38 ballen van maat 5. 
Afmetingen 117cm x 64cm x 109cm
Ca 19 KG


  SoccerConcepts is in 2008 opgericht vanuit een persoonlijke behoefte aan goede en betaalbare materialen voor voetbalverenigingen, trainers/coaches en spelers thuis.
Wij werken daarom samen met betrouwbare leveranciers en fabrikanten welke zich in de loop der jaren hebben bewezen en instaan voor hun produkten.
Dit heeft geresulteerd in een zeer ruim aanbod van trainingsmaterialen. Omdat wij alle produkten zelf hebben getest, kunnen wij u bovendien goed adviseren.
Onze bedrijfsopzet is daarbij volledig gericht op het leveren van "Betaalbare Kwaliteit". Wij beheersen onze kosten optimaal en leveren uitsluitend kwalitatief goede produkten. Dit voordeel verwerken wij continu in de verkoopprijzen.
Wij verwelkomen u daarom ook graag als nieuwe klant. Stuur even een mailtje als u de catalogus of meer specifieke produkt informatie wilt ontvangen.
SPECIFICATIES:
 ● condition: Nieuw
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: Taktisport
 ● sku: SoccerConcepts316


Kenmerken: Kopen in Antwerpen


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 23773746 Meld aan Aanbod