Markeer Stippen - Flat markers


sinds 26-7-2020 4:17:10

Grote foto markeer stippen flat markers sport en fitness voetbal
prijs: € 13,95
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Nieuw hulpmiddel voor de training op kunstgras: Markeer Stippen ofwel Flat Markers ofwel Markeer Schijven

Markeer Stippen of Flat Markers mogen niet ontbreken bij de nieuwe hulpmiddelen voor een training. Gemaakt van rubber. Dik en stevig, voor jarenlang gebruik.
Ze zijn op veel manieren in te zetten. Met name in de grotere partijvormen zijn ze ideaal om de zijkanten van de organisatie aan te geven.
Veel trainers (en ook juist de spelers) vinden ze ideaal voor dribbel- en passing vormen. De spelers ervaren het als veel natuurlijker en VEILIGER om te dribbelen en allerlei kap- en draai-oefeningen uit te voeren richting een markeer stip in plaats van richting een grote pion.
Flatmarkers worden standaard geleverd per 10 stuks
Ideaal voor kunstgras. Veel verkocht voor hockeytraining
Ideaal voor in de zaal of sporthal
Nu in de twee populaire kleuren geel (5x) en rood (5x)
 
  SoccerConcepts is in 2008 opgericht vanuit een persoonlijke behoefte aan goede en betaalbare materialen voor voetbalverenigingen, trainers/coaches en spelers thuis.
Wij werken daarom samen met betrouwbare leveranciers en fabrikanten welke zich in de loop der jaren hebben bewezen en instaan voor hun produkten.
Dit heeft geresulteerd in een zeer ruim aanbod van trainingsmaterialen. Omdat wij alle produkten zelf hebben getest, kunnen wij u bovendien goed adviseren.
Onze bedrijfsopzet is daarbij volledig gericht op het leveren van "Betaalbare Kwaliteit". Wij beheersen onze kosten optimaal en leveren uitsluitend kwalitatief goede produkten. Dit voordeel verwerken wij continu in de verkoopprijzen.
Wij verwelkomen u daarom ook graag als nieuwe klant. Stuur even een mailtje als u de catalogus of meer specifieke produkt informatie wilt ontvangen.
SPECIFICATIES:
 ● condition: Nieuw
 ● ean: 8720254044668
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: SoccerConcepts
 ● sku: SoccerConcepts


Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 23778168 Meld aan Aanbod