Kontact scheen- wreef beschermer zwart/zwart

sinds 15-10-2020 6:20:19

  • Grote foto kontact scheen wreef beschermer zwart zwart sport en fitness vechtsporten en zelfverdediging
  • Grote foto kontact scheen wreef beschermer zwart zwart sport en fitness vechtsporten en zelfverdediging
  • Grote foto kontact scheen wreef beschermer zwart zwart sport en fitness vechtsporten en zelfverdediging
Grote foto kontact scheen wreef beschermer zwart zwart sport en fitness vechtsporten en zelfverdediging Grote foto kontact scheen wreef beschermer zwart zwart sport en fitness vechtsporten en zelfverdediging Grote foto kontact scheen wreef beschermer zwart zwart sport en fitness vechtsporten en zelfverdediging
prijs: € 25,99
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Het Venum Kontact-assortiment is voorzien van deze hoogwaardige scheenbeschermers die de perfecte balans bieden tussen bruikbaarheid en bescherming. Dus of u nu op zoek bent naar algemene bescherming of specifiek Muay Thai scheenbeschermers, deze voldoen aan de meest uitdagende verwachtingen.
Hun 100% katoenen materiaal zorgt voor een ultra sneldrogend, maximaal comfort op elk niveau zonder afbreuk te doen aan de bescherming. Het overtreft de verwachtingen van zelfs de meest ervaren en veeleisende vechtsportbeoefenaars.
De sluitsystemen van deze scheenbeschermers functioneren met klittenband en stretchstof die rond de kuit en onder de voet sluiten. Dus de beoefenaar heeft gemoedsrust dat deze scheenbeschermers in positie blijven en u beschermen tegen verwondingen. Dit ontwerp met zachte stof laat de enkels vrij bewegen en biedt volledige flexibiliteit en mobiliteit tijdens de meest testende scènes binnen vechtsporten of muay thai-disciplines.
 
TECHNISCHE KENMERKEN
 ● 
100% katoen: comfortabel gebruik.
 ● 
Sneldrogend
 ● 
Klittenband: nauwkeurige pasvorm.
 ● 
Onderhoud door een stretchstof.
 ● 
Snel en eenvoudig inrijgen.
 ● 
Wassen in de machine op 30 ° aanbevolen.
 ● 
Unieke maat.

 
Venum scheenbeschermers
Ben je op zoek naar muay thai scheenbeschermers, thai boksscheenbeschermers, kickboksscheenbeschermers of meer algemene bescherming? Het ontwerp van deze Venum Kontact Shin Instep Guards maakt totale bewegingsvrijheid mogelijk. De jager is vrij om schoppen uit te voeren en tegelijkertijd een niveau van bescherming te bieden dat ervoor zorgt dat je niet hoeft te vertragen omdat je voeten en schenen niet voldoende zijn beschermd.

Nog steeds aan het kijken? Blader door ons volledige assortiment scheenbeschermers van merken zoals Bytomic , Mooto , Top Ten , Fumetsu en meer.
Venum is een vertrouwd merk dat het beste creëert op het gebied van uniformen, uitrusting en bescherming voor alle vechtsporten, gevechtsporten en meer.
 

 
SPECIFICATIES:
 ● condition: Nieuw
 ● ean: 3611441498881
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: Venum
 ● sku: BYTO.VEN-0480BB
 ● type: 1 dag
 ● size: xs
 ● import_price: 25,99


Kenmerken: Kopen in Antwerpen


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 24363796 Meld aan Aanbod