Elan Amphibio 84 XTi model 2016 Dual Shaped Ti


  • Grote foto elan amphibio 84 xti model 2016 dual shaped ti sport en fitness ski n en langlaufen
  • Grote foto elan amphibio 84 xti model 2016 dual shaped ti sport en fitness ski n en langlaufen
  • Grote foto elan amphibio 84 xti model 2016 dual shaped ti sport en fitness ski n en langlaufen
Grote foto elan amphibio 84 xti model 2016 dual shaped ti sport en fitness ski n en langlaufen Grote foto elan amphibio 84 xti model 2016 dual shaped ti sport en fitness ski n en langlaufen Grote foto elan amphibio 84 xti model 2016 dual shaped ti sport en fitness ski n en langlaufen
€ 599
Locatie Venray  (Buitenland)

Kenmerken

Staat Nieuw
Soort Ski
Merk Elan

Beschrijving

Ski Outlet
Laagheidehof 8
5804 XC Venray
0478-515696 of 06-27266988

Let op .......... Let op .......... Let op .......... vanaf zaterdag 31 oktober
Iedere zaterdag en zondag geopend van 10.00 tot 17.00
Overige dagen op afspraak.

Iedere dag ruime bezichtigingsmogelijkheden
Ook 's Avonds en in het weekend
Bel voor een afspraak 0478-515696 of 06-27266988

Elan Amphibio 84 XTi
Type allmountain carve ski / supercruiser
Modeljaar 2016

Technologie

4D betekent dat de rocker aan de buitenkant van de ski is geplaatst om makkelijk in te sturen, Camber aan de binnenkant voor continue grip en controlle. Konvex = naar buiten gebogen Titanium inleg voor het nauwkeurig insturen van de bocht voor de binding. Konkav, naar binnen gebogen Titanium inleg voor het gelijkmatig en gecontroleerd uitsturen van de bocht achter de binding. Door het toepassen van deze constructie is Elan in staat om de torsiestabiliteit te verhogen en eventuele trillingen tot 30% te reduceren. Hierdoor biedt de nieuwe 84 XTi nog meer rust en stabiliteit. Door het toepassen van deze constructie is het gewicht van de ski's met 10% teruggebracht.

Amphibio dit is een combinatie van twee verschillende bouwstijlen.
Camber = de voorspanning zorgt voor een holling in de ski.
Rocker = de tip en de tail van de ski komen iets eerder omhoog dan bij de conventionele ski's.
Bij de ski's die uitgevoerd zijn op basis van het Amphibio principe is er dan ook sprake van een linker en een rechter ski.De buitenkanten van deze Amphibio ski's zijn Rocker gemaakt waardoor het insturen van de ski's zeer eenvoudig gaat.

RST Sidewall Verticale Sidewall voor een optimale grip over de gehele lengte van de ski. Directe kracht overdracht op de kanten bij hoge snelheden. Deze WorldCup technologie is de beste keuze voor sportieve en agressieve skiërs.

Carbon versterking

Power Woodcore. Gelamineerde houten staven gecombineerd met een synthetische kern over de gehele lengte van de ski. Dit zorgt voor een harmonieuze flex, optimale torsiestijfheid en een perfecte grip.

Dual Shaped XTi versterking: Voordelen: Zeer goede kantengrip net als bij een race ski, een stabielere voorspanning van de ski die niet temperatuurgevoelig reageert. Lichtere ski constructie. Konvex = naar buiten gebogen Titanium inleg voor het nauwkeurig insturen van de bocht voor de binding. Konkav, naar binnen gebogen Titanium inleg voor het gelijkmatig en gecontroleerd uitsturen van de bocht achter de binding. Door het toepassen van deze constructie is Elan in staat om de torsiestabiliteit te verhogen en eventuele trillingen tot 30% te reduceren. Hierdoor biedt de nieuwe Insomnia nog meer rust en stabiliteit. Door het toepassen van deze constructie is het gewicht van de ski's met 10% teruggebracht.

De Amphibio 84 XTi is een zeer snelle all mountain ski. Het is een ski die ideaal is voor zeer sportieve skiërs en experts. Skiërs die er van houden om op een snelle en sportieve manier te skien. Of het nou Carving, Buckelpiste of gewoon op de geprepareerde pistes is, de ski is met het grootste gemak te sturen en te controleren. De Elan Amphibio 84 XTi is de perfecte keuze voor experts en dynamische carvers die hoge eisen stellen aan een ski.

De Amphibio 84 XTi is een uiterst stabiele ski waarmee men sportief maar ook dynamisch kan carven. Door de toegepaste Amphibio technologie is snelheid, makkelijk draaien op basis van korte en lange bochten gegarandeerd. Met de combinatie van een voorspanning op de binnen ski (camber) en de rocker technologie op de buitenkanten is de ski zich zeer makkelijk te draaien.
Kenmerken: Staat: Nieuw, Soort: Ski, Merk: Elan, Kopen in VenrayE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 13370781

Meer Skiën en Langlaufen

Meer Skiën en Langlaufen aangeboden in deze subrubriek.