Elan Amphibio 16 Ti 4D technologie Allmountain


sinds 24-1-2018 18:04:55

  • Grote foto elan amphibio 16 ti 4d technologie allmountain sport en fitness ski n en langlaufen
  • Grote foto elan amphibio 16 ti 4d technologie allmountain sport en fitness ski n en langlaufen
  • Grote foto elan amphibio 16 ti 4d technologie allmountain sport en fitness ski n en langlaufen
  • Grote foto elan amphibio 16 ti 4d technologie allmountain sport en fitness ski n en langlaufen
Grote foto elan amphibio 16 ti 4d technologie allmountain sport en fitness ski n en langlaufen Grote foto elan amphibio 16 ti 4d technologie allmountain sport en fitness ski n en langlaufen Grote foto elan amphibio 16 ti 4d technologie allmountain sport en fitness ski n en langlaufen Grote foto elan amphibio 16 ti 4d technologie allmountain sport en fitness ski n en langlaufen
prijs: 
€ 599
Locatie : Venray  (Buitenland)

Kenmerken

Staat : Nieuw
Soort : Ski
Merk : Elan

Beschrijving

Ski Outlet
Laagheidehof 8
5804 XC Venray
0478-515696 of 06-27266988
Let op .......... Let op .......... Let op .......... vanaf zaterdag 31 oktober
Iedere zaterdag en zondag geopend van 10.00 tot 17.00
Overige dagen op afspraak.
Iedere dag ruime bezichtigingsmogelijkheden
Ook 's Avonds en in het weekend
Bel voor een afspraak 0478-515696 of 06-27266988
Elan Amphibio 16 Ti
Allmountain carve ski
Modeljaar 2016
De Elan Amphibio 16 Ti2 Fusion heeft in het jaar 2015 al navolgende prijzen gewonnen: Ispo Gold award, Reddot Design award, Ski Magazin(USA) Show Stopper, Plus X award for High Quality & Funktionality
Technologie
4D betekent dat de rocker aan de buitenkant van de ski is geplaatst om makkelijk in te sturen, Camber aan de binnenkant voor continue grip en controlle. Konvex = naar buiten gebogen Titanium inleg voor het nauwkeurig insturen van de bocht voor de binding. Konkav, naar binnen gebogen Titanium inleg voor het gelijkmatig en gecontroleerd uitsturen van de bocht achter de binding. Door het toepassen van deze constructie is Elan in staat om de torsiestabiliteit te verhogen en eventuele trillingen tot 30% te reduceren. Hierdoor biedt de nieuwe Amphibio 16 nog meer rust en stabiliteit. Door het toepassen van deze constructie is het gewicht van de ski's met 10% teruggebracht.
Amphibio technologie: dit is een combinatie van twee verschillende bouwstijlen.
Camber = de voorspanning zorgt voor een holling in de ski.
Rocker = de tip en de tail van de ski komen iets eerder omhoog dan bij de conventionele ski's.
Bij de ski's die uitgevoerd zijn op basis van het Amphibio principe is er dan ook sprake van een linker en een rechter ski.
De buitenkanten van deze Amphibio ski's zijn Rocker gemaakt waardoor het insturen van de ski's zeer eenvoudig gaat.
RST Sidewall Verticale Sidewall voor een optimale grip over de gehele lengte van de ski. Directe krachtoverdracht op de kanten bij hoge snelheden.
Deze WorldCup technologie is de beste keuze voor sportieve en agressieve skiërs.
Response Frame Woodcore. Een gelamineerde volhouten kern over de gehele lengte van de ski. Dit zorgt voor een optimale flex, optimale torsiestijfheid en een perfecte grip.
Dual Shaped Ti2 versterking: Voordelen: Zeer goede kantengrip net als bij een race ski, een stabielere voorspanning van de ski die niet temperatuurgevoelig reageert. Lichtere ski constructie. Konvex = naar buiten gebogen Titanium inleg voor het nauwkeurig insturen van de bocht voor de binding. Konkav, naar binnen gebogen Titanium inleg voor het gelijkmatig en gecontroleerd uitsturen van de bocht achter de binding. Door het toepassen van deze constructie is Elan in staat om de torsiestabiliteit te verhogen en eventuele trillingen tot 30% te reduceren. Hierdoor biedt de nieuwe Insomnia nog meer rust en stabiliteit. Door het toepassen van deze constructie is het gewicht van de ski's met 10% teruggebracht.
De Amphibio 16 is een zeer snelle all mountain ski. Het is een ski die ideaal is voor sportieve skiërs. Skiërs die er van houden om op een snelle en sportieve manier te skien. Of het nou Carving, Buckelpiste of gewoon op de geprepareerde pistes is, de ski is met het grootste gemak te sturen en te controleren.
Door de toegepaste Amphibio technologie is snelheid, makkelijk draaien op basis van korte en lange bochten gegarandeerd. Met de combinatie van een voorspanning op de binnen ski (camber) en de rocker technologie op de buitenkanten is de ski zich zeer makkelijk te draaien. De toegepaste WaveFlex technologie zorgt voor een goede flex en torsiestijfheid.
Kenmerken: Staat: Nieuw, Soort: Ski, Merk: Elan, Kopen in Venray


E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 13370785 Meld aan Aanbod