BagBoy Nitron golftrolley (volautomatisch uitklapbare zilver


sinds 12-7-2020 4:17:25

Grote foto bagboy nitron golftrolley volautomatisch uitklapbare zilver sport en fitness golf
prijs: € 319,95
Locatie : Brussel  (Brussel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


BagBoy Nitron volautomatisch  uitklapbare golftrolley (wit) De  Golftrolley BagBoy Nitron auto-open  is een revolutie binnen de wereld van golftrolleys. Naast dat deze golftrolley zeer compact is, is het  uitklappen  een fluitje van een cent. Ook het  inklappen  gaat vrij makkelijk. Verder is de  Nitron bagboy golftrolley  voorzien van alle gemakken die u mag verwachten van een  golftrolley  in deze prijsklasse. Kortom, het is een van de beste compacte golftrolley die momenteel verkrijgbaar is!

BagBoy Nitron volautomatisch uitklapbare golftrolley (zilver)
De Nitron Golftrolley kunt u zeer eenvoudig tot een zeer klein pakketje invouwen. En zoals elke BagBoy golftrolley van deze tijd is deze golftrolley ook voorzien van alle nuttige functionaliteiten en gemakken. Zoals o.a. een handrem, in hoogte verstelbare handvat, een ruime console met ballenvak, en smartphone houder, scorekaarthouder, en de parapluhouder is natuurlijk ook inbegrepen.
Naast het unieke Nitro-Piston systeem, is deze trolley ook voorzien van de door BagBoy ontwikkelde Top-Lok technologie waarmee de golftassen van BagBoy eenvoudiger op de trolley geplaatst kunnen worden zonder gebruik te hoeven maken van de trolley straps (riemen)
Dankzij het grote 24 cm voorwiel en de 28 cm grote achterwielen rolt deze trolley gemakkelijk over de golfbaan. Het frame is gemaakt van lichtgewicht aluminium. Over kwaliteit van de BagBoy golftrolleys valt niet te twisten. De BagBoy trolleys staan niet voor niets op nummer 1.
 
SPECIFICATIES:
 ● condition: Nieuw
 ● ean: 0040782720123
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: BagBoy Golf
 ● sku: BB72012


Kenmerken: Kopen in BrusselKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 23912056 Meld aan Aanbod